Den försvunna Rose - del 1

Jag vaknade av att mobilen plingade till, det var min bästis Lovisa som skrev. Jag svarade och satte mig sedan upp. Jag öppnade min vita garderob och tog fram mina favoritridbyxor, ett par strumpor och en tröja. Det var en lördagsmorgon och jag skulle ta Rose på en mysig uteritt i skogarna. Jag gick ned för trampan och gick mot kylen för att göra frukost. Jag öppnade kylen och plockade ut ett paket med äppeljuice och ost. Plockade fram en macka och började göra iordning den. Hällde upp ett glas med juice och började äta.

 När jag ätit klart plockade jag undan och gick ut. Jag gick mot stallet som är 5 min ifrån mitt hus. Jag öppnade upp den tunga stalldörren och mötes av 3 gnägg, det var Rose, Lovisas häst Diamond och Stellas häst Night.
 
- Godmorgon sötisar, sa jag och började plocka fram morgonhöet. Jag hällde ut alla morgonpåsar i boxarna och började sedan mocka. En timme efter plockade jag fram mina ryktborstar och började sedan borsta Rose. Jag tog fram sadeln och sadlade henne och började sedan värma hennes bett. Rose frustade till, det verkade som att hon förstod vad som var på gång. Långa mysiga uteritter är det bästa Rose vet. Jag satte försiktigt bettet mot Rose's mun, hon öppnade direkt och jag började tränsa.
 
Jag tog tag i tyglarna och ledde ut henne ifrån stallet. Spännde sadelgjorden och satt upp. Började sedan skritta iväg mot skogsbrynet. Jag satt och nynnade lite på min favoritlåt, och Rose gick och nöjdfrustade. Jag klämde åt lite med skänkeln och började trava. Började rida lätt i Rose's härliga trav. Jag klappade henne på halsen och sa bra. Efter en stunds trav så samlade jag in henne och fattade galopp. Rose fattade galopp och kom in i hennes sköna galopp. Snön flög försikigt runt Rose's hovar.
 
Jag drog försiktigt tyglarna bakåt och saktade av till trav. Klappade henne på halsen med ett leénde på läpparna och berömde henne. Då prasslade det helt plötsligt till i buskarna, och innan jag hann säga ett ord skenade Rose i panik iväg, jag höll mig kvar ett tag då jag tappade taget och flög av. Samtidigt som jag såg Rose galoppera iväg mot bilvägen...


KOMMENTARER
Izabella Mcstar

Vad bra! Längtar tills del 2.. C:

Kram Iza❤

2012-12-11 16:58:59
URL: http://starstablewildfire.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus