Halvtimme kvar

Ja, nu är det bara en halvtimme kvar av 2012 och en halvtimme till 2013. GOTT NYTT ÅR! :D

HAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHA XDD jag skrattar alltid till denna bild X'D
 

Nyss kört

Har nyss kört! det gick ganska bra förutom när jag råkade rida in i en vägg och hade nästan ett för långt program, haha! Men Rudde skötte sig såklart bra♥ Nu står jag och väntar på att Nellie ska avgöra :)
 

Dressyr dags!

Har anmält mig i sista sekund till en dressyrtävling! Den hålls av Nellie Goldfield. Har ej något program då jag glömde det under första träningen x'D Menmen! jag får improvisera ;__; Haha men jag berättar sen hur det gick. Eftersom att Rudolf åker till sin riktiga ägare i övermorgon så är det självklart att Rudolf ska starta den eftersom att jag bara är fodervärd åt Rudde. Så detta blir ett fint minne tsm♥
 

Maskeradhoppning 2012 - DBC

Igår så hade vi ett litet mini event, då kom vi fram till att ha maskeradhoppning! Jag kom på delad andraplats med Gillan, kom trea gjorde Madde och vann Alli! :D
 
 
 
 
 
 
 

Kelly Guldbro och Mrs.Guldhjärta


Julbord med DBC


Dansar

 
 
 
 

Grillar med Daisy

Sitter i mina myskläder och grillar med Daisy just nu! Rose & Brave står parkerade vid vattenbrynet. Älskar denna plats, så mysigt att rida hit när man känner för att bara vara ensam eller så. Sen är det även en väldigt fin utsikt över havet som man kan njuta av.
 

Grillplats!

Hittade en till :D har sammanlagt hittat 7st nu :3
 

Game Master Heather

Satt och vilade på en grillplats då Game Master Heather helt plötsligt kom med lite korv :D Tack Heather och gott var det! :)
 
 
 

Fototävling - Fireruby.blogg.se

Hoppas att du gillar bilden Nico! :D
 

Longering - Rosebeauty

Idag så skulle jag egentligen rida Rose, men hon var så otroligt stel så jag bestämde att longera henne istället. Hon var ganska stel i båda varven, fast fotade bara i vänster varv. Det tog ett litet tag innan hon släppte och då fick jag henne i ganska fin form.
 
 
 

God jul!

God jul alla bloggläsare och alla på sso! :D
 

Flygtur över Firgrove

 
 

Julaftonsritten

 Jag har bestämt mig för att iår så ska jag hålla en julaftonsritt! Kul va? :D Den kommer att vara i morgon julafton den 24/12 klockan 12.30 Det kommer även gå till följande:
 
Vi samlas vid kossan i moorland, då ska ni ha julkläder och ha nyomskötta hästar. Vi startar i Moorland och hälsar alla en god jul!  Innan vi senare rider vidare till:
 
Fort Pinta, Firgrove, Valedale, Gylleneåsarnas Dal, Silverglades hästsportcenter (Vingården), Steves gård sedan beger vi oss tillbaka till moorland igen.

I varje stall stannar vi även för att sköta om hästarna. Sedan så kommer vi även stanna ibland på picknickar som jag självklart bjuder på. För att anmäla sig så KOMMENTERA vad du heter och att du vill vara med. Sen så är det bra om man kan rida till GÅD, men går inte det kan man stanna vid grinden så rider vi in och säger god jul där.
 
Jag tror det var allt faktiskt, hoppas att så många som möjligt kommer! :D Vi syns då hoppas jag!
 

The new Northlee ~


Ojdå heheh


"Andrea, hur får man en ren?"

GAAAH är så otroligt trött på de frågorna just nu. Bara på 3 dagar har jag fått runt säkert 50 frågor xD har varit med i ett repotage, massa foton på bloggar sen har några förföljt mig. De 2 första dagarna var värst, då hade jag till en säkerhetsvakt andra dagen. Alice Slowhill, åter tack till dig. (x'DD)
 

Heheh kände för att vara lite annorlunda :3


Dansar på Fort pinta

 
 

Spanar in Jorviks stall c8

Tänk när man för första gången någonsin rider över bron vid Moorland över till Jorviks stall...<3 *drömmer mig bort* x'D


Discogirl

Älskar efternamnet :D haha :3

Länkad

Har jag blivit länkad någonstans? :D har slagit besökrekordet med många siffor x'D haha hoppas att ni nya iaf stannar :D
 

Nya hinder!

Hittade nya hinder vid Landon ;o
 
 
 
 
 

okey... o.o


Plogare

Har ni sett plogbilen vid Norra länken? x'D
 
 
 
Men såhär såg det iaf ut när jag försökte ta ett kort på den:
 
 
 

Aw en bloggläsare kom fram :D<3


Renrace

Vi har nyss haft ett renrace! :D Jag, Sofia Skyforest och Alice Youngfall med våra vackra renar 8'D
 
 

Nico arg på stackars trädis :c


Rudolf "Rudde"

Jag är nu ägare till Rudolf c8
 
 
 
 
 

IRL-blogg

Vill ni följa mig också på min IRL-blogg? då heter den: http://pownieryttaren.blogg.se/ :D Min förra hette ju Fotoandrea.blogg.se men nu ville jag ha en lite mer hästigare! :)
 

Shoppar i Silvergladebyn!

Håller på att shoppa nu i Silvergladebyn. Har nyss varit inne på Silverglade Horse Shop. Har tänkt göra en liten förändring, därför så ska det shoppas nu :D
 

Fotografering

Rotade igenom min kamera och hittade lite kort jag tog i somras :D
 
 
 
 
 
NÅDE den som snor mina bilder x'D

Solnedgång

Idag så lyckade jag och Iza fota solnedgången! :D Och det var i GÅD och där så blir den extra fin :)
 
 
 

Wild

Jag rider Iza's häst Wild just nu och Iza rider Rose :D
 

Ridning - Dream

- h o p p n i n g e n -

Red halva passet dressyr sen resten hoppning igår med Dream. Gick super! När han blir lite äldre så ska jag åka ut och tävla med han :D Tog med mig mamma Helga som fotograf!
 
 
 
 
 

Ser ni vilken hopphäst det finns där inne!? :D
 
 
- d r e s s y r e n -
 
 
 
 
 
 

Ponnyerna parkerade!

 
 

Mot Fort pinta!

Ska dansa lite nu :D

Den försvunna Rose - del 2

Tårarna pressar fram bakom ögonlocken och jag kan till slut inte hålla de inne. Jag vill inte tänka vad som kan hända på motorvägen. Jag plockar upp min mobil och ringer storgråtandes till Lovisa som svarar direkt.
 
- Jag har ramlat av Rose och hon sprang i panik mot motorvägen, lyckas jag pressa fram bland tårarna.
- VAD SÄGER DU!? Mår du bra!?, säger Lovisa.
- Jag mår bra men tänk.. tänk om..! svarar jag.
- Jag fattar, vi måste hitta Rose! Jag ringer våra föräldrar så hämtar vi dig och letar upp Rose! svarar Lovisa.
- Ja bra! Jag är på Fort Pinta vägen, säger jag och lägger på luren.
 
Jag ställer mig upp och börjar gå mot vägen där jag ska bli upphämtad. Jag hör att en bil närmar sig och ser Lovisas mamma komma. Hon springer ut och undrar vart Rose sprang. Jag pekar med fingret på en karta som Lovisas mamma plocka fram och visar den exakta vägen jag tror hon sprang på. Vi springer mot bilen igen och hoppar in samtidigt som bilen gasar iväg.
 
Jag tittar ut genom bilfönstret fönstret i hopp om att få se Rose stå tryggt till. Men såg ingenting...
Jag känner att det darrar till i jackfickan. Det är mamma som ringer. Jag svarar och hon frågar om vi sett något. Ledsen svarar jag nej..

Okej Tove..

..Jag är tyst.. o.o
 
 
Haha x'DD

Tove dåe o.o

Inga kommentarer..

Schema för i morgon

Mst börja jobba Rose mer igen på marken, typ longering, lös longering, löshoppning, springa lös och frihetsdressyr! Ska göra det en hel vecka nu! Kan även säga att del 2 på "Den försvunna Rose" är påväg! :D
 

Den försvunna Rose - del 1

Jag vaknade av att mobilen plingade till, det var min bästis Lovisa som skrev. Jag svarade och satte mig sedan upp. Jag öppnade min vita garderob och tog fram mina favoritridbyxor, ett par strumpor och en tröja. Det var en lördagsmorgon och jag skulle ta Rose på en mysig uteritt i skogarna. Jag gick ned för trampan och gick mot kylen för att göra frukost. Jag öppnade kylen och plockade ut ett paket med äppeljuice och ost. Plockade fram en macka och började göra iordning den. Hällde upp ett glas med juice och började äta.

 När jag ätit klart plockade jag undan och gick ut. Jag gick mot stallet som är 5 min ifrån mitt hus. Jag öppnade upp den tunga stalldörren och mötes av 3 gnägg, det var Rose, Lovisas häst Diamond och Stellas häst Night.
 
- Godmorgon sötisar, sa jag och började plocka fram morgonhöet. Jag hällde ut alla morgonpåsar i boxarna och började sedan mocka. En timme efter plockade jag fram mina ryktborstar och började sedan borsta Rose. Jag tog fram sadeln och sadlade henne och började sedan värma hennes bett. Rose frustade till, det verkade som att hon förstod vad som var på gång. Långa mysiga uteritter är det bästa Rose vet. Jag satte försiktigt bettet mot Rose's mun, hon öppnade direkt och jag började tränsa.
 
Jag tog tag i tyglarna och ledde ut henne ifrån stallet. Spännde sadelgjorden och satt upp. Började sedan skritta iväg mot skogsbrynet. Jag satt och nynnade lite på min favoritlåt, och Rose gick och nöjdfrustade. Jag klämde åt lite med skänkeln och började trava. Började rida lätt i Rose's härliga trav. Jag klappade henne på halsen och sa bra. Efter en stunds trav så samlade jag in henne och fattade galopp. Rose fattade galopp och kom in i hennes sköna galopp. Snön flög försikigt runt Rose's hovar.
 
Jag drog försiktigt tyglarna bakåt och saktade av till trav. Klappade henne på halsen med ett leénde på läpparna och berömde henne. Då prasslade det helt plötsligt till i buskarna, och innan jag hann säga ett ord skenade Rose i panik iväg, jag höll mig kvar ett tag då jag tappade taget och flög av. Samtidigt som jag såg Rose galoppera iväg mot bilvägen...

Ovisade hoppbilder

 
 
 
 
 
 
 

Har ni sett detta?

 
Betyder detta att fler områden kommer att öppnas under året? :D Har sett från ridhustaket att det är snö på vissa träd i Jorviks stall, hoppas att Jorviks stall är det första nya området som öppnas. Vill så gärna rida dit!

Onsdagsuppdateringen - Julstöket fortsätter!

Hejsan alla!
Här kommer veckans uppdatering!

Nya uppdrag:
- Juluppdragen fortsätter även denna vecka. Det är fortfarande mycket att förbereda inför julen och Rådsman i Silvergladebyn vill få Jorvik så mysigt som det går!

Nya kläder:
- Nya varma kläder har kommit till Silvergladebyn! Kylan på Jorvik är isande kall, så ta på dig en snygg och varm mössa! Du hittar den och de nya kläderna i starshoppen bakom julgranen i Silvergladebyn.

Nya vintriga kläder!
Nya vintriga kläder finns nu i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

"Misslyckades att koppla upp mot spelservern"

FAAN! D'8 inte läge för sådant nu :( Han iaf köpa lite kläder! :D
 

Vinterheadern uppe! :D

Nu är vinterheadern äntligen klar! vad tycks? :D Nu är det bara småfixet kvar dvs ändra bakgrund och sånt :)

Onsdagsuppdatering :D

Hoppas att en ny del öppnas, eller att berättelsen fortsätter :D Eller nya saker men juluppdragen fortsätter iaf :3

Failbilder från Iza, jag och Bellson 8D

 
 
 
 
 

Usch vad kallt!

Sitter hemma nu med en kopp te i knät och tittar på TV, Rose står i den stora boxen i stallet med ett fleece täcke och har det varmt och bra!
 
Mitt fina hus :D

Jag är klubbägare igen :D

Jag har nu lämnat DBC och välkommnar Awesome Bubbles Company TILLBAKA!♥ Dock blir det inte som förr då bara Bellis och Iza kommer vara med i klubben! :)
 

Sprungit


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus