25 september 2012 - 5 Juni 2013

Den 25 september 2012 hade jag spelat sso i en månad innan jag bestämde mig för att skaffa en sso blogg. Satt och klurade på namn länge, tills jag kom på Starstableryttare och namnet kändes så rätt så jag klickade på skapa blogg. Jag hade inte så många besökare, men jag älskade att blogga om starstable så jag brydde mig liksom inte.
 
Månaderna gick och jag såg sedan på April Starwood's blogg att hon hade startat ett projekt, lyfta fram projektet. Vilket var ett projekt där hon lyfte fram sso bloggar som inte hade så många besökare. Jag anmälde mig och dagarna gick, tills dagen kom. Blogg.se hade laggat för mig, alltså kom inte in på några bloggar alls. Men i dbc's klubbchatt skrevs det helt plötsligt "GRATTIS ANDIS :D" jag undrade vad det var de grattade mig för, "Du är en av vinnarna i App's lyfta fram projekt :D". De orden betydde mycket för mig.
 
Det var dagen då Starstableryttares framtid började. En massa nya hittade hit, statistiken drog i taket och jag var överlycklig. Men nu är det så tyvärr, att Starstableryttare.blogg.se läggs ner permanent. Det är jobbigt att skriva det, men tyvärr blir det så då jag varken har tiden eller orken att driva en sso blogg. Starstable loggar jag in på ibland, när jag slappar framför datan efter en heldag i stallet.
 
Jag vill tacka er för dem 7 månaderna här, i framgångar och motgångar. Ni betyder mycket för mig, TACK SÅ HIMLA MYCKET ♥♥
 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus